En afton som inte blev så vanlig som den troddes.

Haha. Haha. Haha. Haaaah.

Världens roligaste kväll. Jag må se ut som världens suraste kille. Hård och arg. Men i grund och botten kanske jag inte är det. Jag ser bara ut som det tydligen.

Inte mitt fel, men mitt ansiktsdrag ser väldigt aggresivt ut.

Jag är inte arg.



Gillar denna bild. Visar en fjolla i dess rätta jag. Min bästa vän.



Jag kan inte rå för att jag ser så satans grym ut i nyllet nuförtiden. Men lyssna nu på detta:

Rolig fest på Timmermansgatan 50. Taxichaffis hittade ej dit. Tog 1 år innan hann ens hade satt på sin jävla GPS. Som var hans nya leksak. Som han inte behärskade.

Tomas på festen hade jävligt roligt åt det, eftersom han och hans far har kört taxi sen -20 talet tydligen. Givetvis 10000.
Kände som vanligt ingen på festen som har varit det vanliga sen ett par helger tillbak. Tur man kände Miffa Marianne iaf.

Kan fan inte rå för att jag nuförtiden ser så arg och vrång ut. Tydligen så hjälper det en massa när man är på detta viset. Jag är bara som jag är och om någon har problem med det så har de förhudligen redan märkt det.

Höhö! Träffade på Eric Granqvist på Färjan. Nu arbetar han som målvaktstränare åt Färjestad och har tränat upp monstret Jonas till att bli den bästa målvakten i Elitserien. Vad fan är det om.

Kommer ihåg när jag och Eric lallade runt på F21. Han var 23 och min handledare och jag var 14. Jag lökade som fan och satt mest i vårat lilla arbetsrum och drack pulver. (utan vatten givetvis). Tränade med de andra lumparna och var allmänt dryg. Kul som fan att se honom igår iaf och se hur bra det gått för honom. Han sa han kom ihåg mig också från tiden från F21 och jag måste nog tro honom, mest kända och bästa målvaktstränaren i Sverige som han är.

Han och Fredrik kommer göra Sveriges och förhoppningsvis Luleås målvakter till de bästa vi skådat.






Vadfan ska jag skriva nu om? 75% reduceras från denna blogg så att ja, kan nog inte skriva så mycket mer. Vi får höras om jag kommer på något mer oviktigt. Puss.

(Hasse jag hörde du läste denna blogg, eller? Ju mer vi ses desto mer kommer det att stå om dig här håhå. Kul att se dig igår iaf puss&kram)

DU är en vindolme.

Ahh sköna semester. Ledig ända fram till 17 augusti. Sweet som fan.

Orkar inte skriva så mycket nuförtiden, men en viss quinna ger mig pungsparkar i nyllet om jag ej gör det så att ja, får väl slänga in ett inlägg då och då. För att behålla husfriden liksom.

Idag var vi och gjorde den veckovisa inhandlingen av föda. Willys givetvis. Vet ej vad det är med Diva men hon ska alltid köpa konstiga och nyttiga saker. Vindolme... vad fan är det om? Sen är jag också tydligen en sådan... Haha ja i viss mån kan ju det stämma. Köpte en massa goda saker iaf. Honungsmelon och givetvis 100kg kött och korv. Sill. Sås. Köttfärs. Massa andra saker som jag inte kommer ihåg.



Detta ska tydligen vara en Vindolme. Fattar inget.

Var också förbi biblioteket en sväng. Som vanligt hade jag lite böter att betala. Denna gång 24 kr. Som jag betalade med glädje. Den lycka som infinner sig när jag dyker ner i litteraturens fantastiska värld går ej att mäta i pengar.

Träffade också på Hanna en sväng därinne. Fick lite insideinformation om vad som egentligen pågår på Färjan. Eftersom de utökat/expanderat så mycket under dessa år så är det lite problem i köket att hinna med. Redan när hon började där när de startade var det kaos i köket. Och då var det liksom bara en färja. Nu är det 102 bryggor till att tillhandahålla med föda, så de gick back med 80-100 000 lök eftersom de inte hann med att betjäna alla gäster. Vissa fick vänta i 3 timmar på sin föda. Hon är glad hon ej jobbar nere i den bastun något mer.

Per (mrsvensson) ringde igen och lekte cool. Han är nere i Gotland och fånar på, men vill givetvis ha kontakt med mig. Var så dryg för han trodde jag jobbade fortfarande, men tji fick gubben. Ledig som jag också är håhå.

Nea med syster är uppe i Kiruna och festivalerar och lyssnar på Takida medmera. När de kommer hem ska vi ha en hejdundrandes grillkväll. Ser framemot det som fan.

Lotta messade från Rhodos. Klart som fan jag hjälper till. Har själv varit i trångmål en massa gånger och vet hur mycket hjälpen uppskattas.

Känner min sinnesstämning börjar närma sig den punkt jag är ute efter, lyssnar på melodiös musik och inväntar sentimentaliteten komma. Snart blir det att glida in i böckernas värld och drömma sig bort, bort till en fantasiplats dit du och dina drömmar uppfylls. Blabla.

[Twitter]

Nästan alla har gått på semester, bara jag kvar i mitt omklädningsrum. Det betyder jag kan göra VAD JAG VILL därinne. Höhö. 5 dagar kvar till sem, men mest troligt tar jag ledigt helgen.


En kort lördag.

He var som kul gårdagen. Jag skulle bara sitta hemma och lira ps3 med mig själv. Men nejnej det skulle jag tydligen inte. (har kommit långt som fan i Saints Row 2. Vadfan jag mena jag måste fortsätta och plocka procent. Det är ju viktigt)

När Nea och Lisa ringer är det bara hasta iväg och skynda skynda dit de är. I detta fall Allstar. Det är bara att lyda.

Att vara med de små nissarna inne på krogen är kul. De blir fullare, mer full och sen fullast. Jag gillar att se sådant. Deras nya intresse är att spela bort pengar på blackjack. Lisa är som vanligt bortskämd så jag och Nea får mata henne med pengar. Haha.

Träffade också på Anna en sväng. Jättekul, den korta stund det varade innan hon blev bortdragen därifrån. Man får tydligen inte samtala med dåliga killar. Inte någon längre stund i alla fall.

Stötte på coola gänget just när de skulle lämna färjan, och vi skulle in. Diva, Nicke och alla andra. Hade önskat de kunde vara kvar en stund men de skulle prompt in till MAX och flotta. Så mycket för den sommardeffen höhö. Höhö. Höhö. Höhö.

Det var en jävligt härlig kväll överlag. Längesen man såg de små lökarna. Kändes precis som förr. Vi hade så kul man bara kan ha under en kväll. Hoppas som fan det kan ske lite mer under sommaren.

Vi avslutade kvällen på MAX drive in efter vi åkt runt halva city i taxi på jakt efter Mcdonalds burgare (inte min ide)

Se så bra en kväll med bara ps3 kan avslutas. Mer sånt. Dock så har vi ju hela sommaren på oss att utöva dessa aktiviteter på.

Nu går vi och lägger oss puss&kram! Kjamis.

Flummiga sommarfester. Tydligen.

(Vadfan har hänt med textjäveln? Inte meningen det ska se ut såhär)

Jasså aha okej. Ja då hörs vi ja hej.

Denna blogg följer inga regler. I stort sett är det ingen blogg, bara massa osammanhängande texter i ett snurrande sammelsurium ute i universum blabla.

För att blidka vissa personer kommer här en fullständig redovisning om en lördag i våra liv. Mest troligt var det förra lördagen.

Ringa Luleå Taxi som vanligt, ringa och meddela värdinnan att jag kommer en viss tid men att det givetvis blir 10min senare. Denna gång för att jag blev tvingad att inhanda cigg. Hu jag som inte ens röker. Kassörskorna inne i K-baren visade dock förståelse när jag rabblade upp alla paket som fanns och inte fanns som jag kunde tänkas vilja ha. Blev en Marlboro light menthol extra long hard jag köpte tror jag. Diva som skulle ha rökat gillade då dem...

Alltså när man kommer till Strandhuset är det som ett stort jävla studenthem, alla känner alla i korridorerna och det är ett satans spring emellan lägenheterna. Samma sak nu. Får jag låna 1dl sprit? Får jag låna ett spagetthi (inte spagetthi, utan ETT spagetthi) Får jag låna ett sockerkorn? Okej nu överdrev jag men det är så studenter är som lever i korridorer.

Kul som fan dock att vi, jag och Diva sprang över till Mange (surgubben) och boysen och fjantade på. Sen kom de över till våran förförfest som var den bästa. Mycket snack där, myyycket roligt snack. Spotify hela tiden och det är tur vi har likadan musiksmak. Hehe fast klart det när jag matar vissa med good music.



Här var vi tydligen i en ishall och inmundigade lite vin... Jaja det var väl i baren på Färjan då.

Sen har jag för mig att vi åkte in till Niklas och Matti inne vid Bergnäsbron, Bryggeriet eller någonstans därikring. Folk som attans därinne. Det visade sig att jag och Matti varit grannar på Ölnäset för inte så längesedan. Kul. Kul fest. Jag höll mig mest vid killen som hade hand om bålen. Efter ett tag kom mannen Marcus dit. Så då barrikaderade vi oss på balkongen ett tag och lollade på med det man gör på fester.

Nu börjar minnet svika men det var endel folk på festen som vi känner sen tidigare. Orkar inte rabbla upp alla, men massvis.

Senare när vi drog in till Färjan har jag glömt bort alla vi träffade på vägen dit. Ledsen, men det jag inte kommer ihåg har aldrig hänt.



En kväll på teatern. Vi kollade in Romeo & Julia och Dostojevskijs samlade verk.

Färjan. Skoj som satan men kommer inte ihåg några detaljer. Enda som minnes är att vi mötte mycket folk och inget mer minnes. Det som inte kommes ihåg har aldrig hänt. Enda jag har något minne av var att jag blev arg när Nicke lurade i mig vatten istället för booze. Haha.

Ärligt kommer inte ihåg något mer.

[Twitter]

Akvarieattack! Fan börjar bli rädd för fetmalen, den har manglat och mosat i sig 3 ciklider redan! Måste skaffa ett nytt hem åt den så det går göda upp de andra ifred.

Keep you much longer.



Akon - Keep you much longer... weeoooh eoh.

Fina sentimentala slagdängor. Härligt härligt!

[Twitter]

(Detta inlägg skrevs cirkus kl 15.00 men blogg.se dummade sig mot mig så det publicerades aldrig då)

Möte strax. Fackföreningsmöte. Sen vidare mot worket ikväll. Tänkte bara meddela de som inte vet vad jag gör i mitt liv, vad jag egentligen gör. Så att ja jo nämensåatt nu vet ni det. Peace. Kanske hörs senare ikväll. Love. Out.

Den dagliga varuhandeln.

Dags för en kort uppdatering, så att "flickan som aldrig rökte" inte går upp i atomer gentemot mig av förgrymmelse.

Eftersom vissa inte handlar så mycket föda är det livsviktigt att det finns någon i närheten som gnatar en i örat att mat måste inhandlas.

Diva har nu infört de veckovisa matinköpen på Willy:s. Kul då. Som ni hör så handlar det om att man handlar mat en gång i veckan. Bra då.



Varje sparad krona är en krona.

Hade ingen aning om att färskpotatisen var så billig för tillfället. Påsen på 1,50kr var dyrare än vad alla små potäter var. Det var massvis av dem och de kostade bara 1,14kr! Så ikväll ska jag trycka sill, färskpotatis och gräddfil.

Vad köptes iövrigt då? Vad jag köpte kommer jag knappt ihåg, kött och såna saker. Margarin. Gräddfil, ja äsch sen glömde jag just bort resten. Diva handlade som vanligt massa tråkiga saker. Kallpressad olivolja, sallad (vad nu det är för något) och andra nyttiga saker. Booooring.

Dock köpte vi en glass var som avnjöts med utsikt över Södra hamn, drömde oss bort till Miami att vi körde smuggelbåtar med farligt gods runt de soliga öarna, och fly från de elaka poliserna som var oss i hälarna, men i slutändan skulle våran speedboat bara frakta finska horor över Bottenviken. Ja det gäller att ha fantasi.



Kallpressad olivolja - vad är det om?

Jag gillar dessa spontana upptåg. Det behöver absolut inte vara något speciellt hela tiden. Bara något litet som underhåller en.

Förövrigt vill jag bara säga: vare nu nånting jag sket i så vare ju då det.


(Lugn bara lugn visa upp ditt berömda tålamod. Det kommer mera haha. Och det heter swiss inte swiiiiiiiiis)

[Twitter]

Wow jag är imponerad. Ronnie kan sin sak vad gäller Saints Row 2. (jag har faktiskt ingen chans)

7:7 det är nu männen skiljs från mössen. Man eller mus.

Inatt smäller det!

Ett av de viktigaste eventen i världen avgörs inatt kl 02.00. Detroit Red Wings möter Pittsburgh Penguins i Joe Lois Arena.

Sjunde och avgörande matchen där segraren får ta emot Lord Stanleys buckla. Endast ett fåtal i världen som fått lyfta den mot himlen, men en kille som Thomas Holmström har fått lyfta den 4 gånger. Vinner Detroit matchen blir Holmström historisk som mesta svenska Stanleycup vinnare genom tiderna.

Nu blir det att ladda som satan inför avgörandet. Load up the fun!

 vs.

Jag är nervös som en liten skolflicka inför hennes första bal. Kommer bli grejt inatt.

Sentimentalt trams som ingen behöver läsa.

Sentimental.

Alla har varit det någongång. Sorglig känsla men ändå skön på ett sätt. Vemod.

Jag blev det idag när jag talade med min best boyfriend nere i Helsingborg. Nu är det fan långt mellan samtalen men just nu/idag var det tvunget.

När vi hör varandras stämmor är det som förut. Tiden har ej haft sin gång. Allt är som vanligt. Som det alltid varit. Blabla.



Saknar dig.

Suckastön och blablala. Det är tråkigt du ej är med mig något mer. Jag vandrar aldrig omkring på stan som vi gjorde förut. Sorgligt.


Hoppas vi kan dra ett sedvanligt MAX Supreme i sommar häruppe i Luleå ändå. (nejfan nu blev jag bara ännu mer seeeentimeental när jag tänker på det)


[Twitter]

Ledig! Strax biblioteket, sen vidare och storshoppa på Hardwearstore!

En fin bit.



Parappaapaappapa.

Ingen aning vad de sjunger om men det är en fin melodiös bit. Upptäcktes på p3 för några veckor sedan.

Den lilla balkongen som lekte grillpremiär.

Grill!

Säsongens första grill var härmed avklarad. Stora biffiga stekar och små nätta fileér tillsammans med vårens färska primörer. Majskolvar, paprika, körsbärstomater (naturens viagra) gurka och små rödlökar medmera.

Dock så hade Diva och jag glömt att inhandla alla dessa grönsaker, så det blev som vanligt ungefär. Kött och rödvin. Fungerade lika bra det med. Om inte bättre. Haha.



Det är på balkongen det händer. Grill.

Började med att eldgrilla bort allt gammalt kol, på balkongen i grillen som står ute i väder&vind år ut och år in. Nu är den riktigt ingrillad och smaken som följer får även den störste guden av alla att avundas.

Sen när de nya briketterna (funkar bäst) börjat flagna och fått den vita halvsotiga nyansen, och glöden under lyser orange, då är det bara lägga på det goda marinerade köttet. Cirkus 1kg meat blev det totalt. Nu blir det trycka kött som fan i veckan. Hört att de är bra för deffen tydligen. Inte för att jag håller på med något sådant.

Jaha ja nu blev jag dåsig av allt tryckande av föda. Mätt som en gnu/trött som en gnu/fet som en gnu. Ja, jag gillar det ordspråket.

[Twitter]

Grill&vinkväll med allas våran Diva! Vi glömde alla tillbehör utan kör enbart på kött och vin.

[Twitter]

Ville inget speciellt. Bara påpeka de vackra fjärilarna som susar omkring härnedanför. Fun in the sun!

Vad kan detta vara?



Bara lite upskirts. Bild ärligt snodd från copyright®innehavaren. Jag väntar på storbracka böter snart. Höhö.

Ja dessa fjärilar...

Vardagsliv del 417.

Handla föda brukar jag inte göra så ofta.

Därför är det viktigt att Diva tvingar ut mig på äventyr bland matvaruaffärerna i city för att spatsera runt bland hyllorna. Idag var vi på Willys och storhandlade, suckastön. Jag köpte kött kött kött kött korv och sen kommer jag inte ihåg något mer. Diva handlade tomat, sill, sallad, fisk och andra nyttiga saker. Bra för sommaredeffen tydligen. Skrovmål utan plusmeny brukar jag köpa när det ska till att deffas.

Fick också se alla bilder som togs i helgen, ojoj riktigt fina. På en bild såg jag ut som en gök, den skulle givetvis läggas upp var det tal om. Jaha men då ska jag också lägga ut komprometterande (stavning) bilder. Höhö.


Köp 2 betala för 3.

Vi köpte också sill som sagt. Gott som fan med småpotatis till och nubbe. Fast allra helst med en bärsa. Någondag i veckan blir det också att premiärgrilla härute på balkongen. Kött = gott.

Jaha ja väldigt intressant inlägg mjo ja jo. Återkommer när något viktigt händer.

[Twitter]

Fan glömde köpa margarin! Åh!

Aftonens bravader. Av det jag minns.

Ska vi skriva ett inlägg nu? -Vet ej om jag orkar... Vänta ett tag då tills du får motivation? -Ja ok. Varför skriver du ens i denna så kallade blogg? -Började skriva den för Divas skull, fast nu är det ju ändå endel som hittat hit så får väl försöka underhålla dessa läsare så gott det går!

Ska du sluta prata med dig själv nu? -Nja tycker det är rätt så kul.

Varför bär aldrig Emo:s rosa? Det skär sig...

Snackade med en kompis nyss, som sa fel som fan. Såhär lät det: du vet apan känner alla, apan känner ingen. Jag dog!

Fotbollen igår var kanonkul, söta Kajsa trillade förbi och förgyllde tillställningen. Sen droppade även Mr Man och en kompis förbi. Tråkigt bara att Sverige sög som attans och förlorade med 0-1. Hade Kim den saten satt straffen och de andra inte ägnat sig åt fågeljakt (när man skjuter bollen 12 meter ovanför ribban) hade vi vunnit.

Efter matchen åkte vi in mot city till Andres sportlya. Linnen från LeBron James och andra celebriteter fanns där. Han hade en kool lägga.

Vidare in mot färjan och spanade in läget. Det är skönt att det är från 25 därborta. Där lallades det på gode mycket, träffade på Linnea en sväng som inte alls berörs av allt skitsnack som florerar i stan. Det blir snarare så att den som sprider ut all dynga blir den som drabbas.

Diva berättade att en massa bilder togs. Snäll som hon är skickar hon över dem med brevduva så snabbt som möjligt. Bra, för i detta inlägg har jag tyvärr inga pics att bjuda på. Har i och för sig inte så mycket att bjuda på, annat än det var en kanonkväll igår, skoj som satan! Natten avslutades med Stanley slutspel där Wings verkligen pissade på Pittsburgh (sorry Kajsa). Det blev 5-0. Tror jag. Allt blev lite dimmigt i slutet.

Tack alla ni som gjorde min dag! Snart läggs det upp bilder också.

Idag har Ronnie varit förbi. Han är som ett barn, sätt honom framför Ps3:an så håller han sig lugn. Haha.

Check back later för uppdateringar!

Preview.

Om några timmar kommer en fullständig redovisning om gårdagen. Bland det roligaste jag varit med om!

[Twitter]

Fotboll, öl och trevligt sällskap! Go Sweden! (Undrar om man hinner se Stanley inatt, match 5:7...)

En helt vanlig dag i våra liv. These are the days of our lives.

Inväntar match 4:7 i Stanley Cup finalen. Pittsburgh Penguins mot Detroit Red Wings. Börjar 01.50 och ska ses med några grabbar, så medan jag väntar på den kan jag beskriva gårdagens skiftlagsträff. Haha säger jag bara.

Eftersom en viss person som kallas Diva fyller hela 25år (gammalt asså) tänkte jag bjussa på en liten förpresent inne på vårat favoritställe Roasters. Vi hann med ett stycke jordgubbscider och en Mariestads. Efter det så var båda tvugna att visa legitimation. Jag tar det som en komplimang, så gammal som jag är, och Diva tycker nog likadant. Sådan åldersnoja som hon har höhö.

Hann dock inte med en andra runda eftersom mina arbetskamrater hetsade som fan och ville åka ut till våran skiftlagsträff ute i Måttsund redan kl 15.



En av de bättre bilder som tagits detta årtusende. En nisse säger mer än tusen ord.

Nåja, vi skulle tydligen träffa på henne och deras gäng senare. Ett gäng gubbar/killar och ett med kvinnor/tjejer/damer + öl, cider, drinkar och diverse annat, slå ihop de två grupperna på Bishops så ska du få se på fan. Vilket också hände. Väldigt kul se sina arbetskamrater under lite lösare former och med lite booze under västen. Ojoj.

Eftersom denna blogg förtäljer allt men censurerar cirka 75% så förstår ni säkert.

Våran träff ute i Måttsund då? Jotack bra, utspelade sig hos Lars och Yvonne Stålnacke, Yvonne som är någon politiker av något slag men som också arbetat som processoperatör inom industrin. Lars den gamle stofilen ska gå i pension nu, så då passade vi på med en avskedsfest därute.

Det är tydligen okej att tillhandahålla 2 frysboxar med massa olika sorters sprit, och bjuda ut som en gnu tills vissa trillar ner i slänten och ligger där medan alla andra garvar.

Att stöta på pelles (mrsvensson) fru medan hon skjutsar in oss till city är också okej.

Prata vapen och olika kaliber på skjutdonen är standard. Och om någon skulle träffa gåsen som flyger 800m bort där på sjön.

Fuska som grisar i alla de lekar som anordnades är fullt normalt.

Bli fulla som ägg är ett måste, även fast det på senare tid gått lite, men bara lite lugnare till.

Att det man inte kommer ihåg, det har aldrig någonsin hänt.

En av de roligaste kvällar på länge i alla fall. Tråkigt att inga semestervikarier kunde medverka i år. Finanskrisen och det ekonomiska läget världen över gör att industrierna står över sommaren med ungefär noll procents drift. Tråkigt, men kan glädjas åt en 7 veckors lång semester i år.

Nu invänta hockeyn. Ser framemot den nå jävulusiskt!

3:7

Lyssna upp gott folk. Ser Mister Stanley nu och det är inget jag för allt i världen vill missa. Jag gör allt för Stanley. Hoppas Mr Man någongång kommer vara med oss.

Nanoblogg.

Lagfest!

Citat från igår.

"Jo jag är lycklig, jag får ju snart smaka korv... Pelles korv"

Igår var de små sommarfåglarna Sandra och Karin förbi jobbet och hälsade på. Kul som fan. 

Ljudvolymen blir hög, alla gapar och gormar och samtalsämnena blir snuskigare och fulare allt eftersom. Det är roligt att hetsa höhö. Karin hade med sig hemmagjord  lingonkaka och under nattens gång tröck jag säkert halva burken.

Sandra och jag planerade in en liten vinafton här i veckan eller till helgen. Najs!

Imorgon blir det lagfest med jobbet ute i Måttsund, grilla dricka härja supa slamsa ja sådana saker man alltid gör på en lagfest. Innan den hoppas jag få hinna träffa Diva inne på Roasters för en födelsedagsöl/cider innan hon åker till Ebbenjarkka för att slamsa med sitt jobb. Haha. Hinner vi inte det lär vi ju hinna trycka i henne en massa booze innan sommaren är över. Hon gillar det.

Den enda saken man alltid kan vara säker på! Raaooww.

RSS 2.0