[Twitter]

16 timmars storhelgstillägg!

Akvarieuppföljning.

Detta var mitt akvarium för ett par månader sedan.



Ciklider små, säg vad står på. Harmonisk havsbiotop.

Vad har hänt på senaste? Lever alla? Har de blivit slukade av "monstret"? Jag sitter och äter familjepizza nu?

Frågor som inte har så många svar, men detta kan jag ge er:

En liten gul jävel, en Lab. Caeruleus på latin, har slutat äta trots mina frikostiga försök till matning. Kroppen har förtvinat men huvudet har behållit sin ursprungliga form, det gör på allvar att den ser ut som en simmande spermie.

I och med den i viss mån så kallade övermatningen har det resulterat i att de andra frodas och mår gött. Tjocka, fina och färggranna må jag säga. Detta har också resulterat i att våran, min och Divas mördarmal (clarias) som var minst av alla när den inhandlades för några månader sedan, nu är störst och buffligast av alla. Den är fet och våldsam. Den är cirkus 12cm nu och har vuxit mer än dubbla längden på ett par månader.

Av mina senaste studier har den lilla gula jäveln försvunnit. Samtidigt observerades en golfbollsstor mage på våran mal. Slutsats: lätt att räkna ut, våran mal tar sig friheter och har nu officiellt börjat trycka i sig sina vänner. Fortsätter det på detta vis dröjer det inte länge förrän han blir utsläppt nere vid SSAB-sjön och får leka mot de tuffaste gäddorna. Not so tough now huh biatch!?!

Rapporter kommer dyka upp regelbundet om de strapatser och skeenden i våra akvarium världen över.
(När jag skaffat mob så kommer det mer bilder. På den feta roliga saten)


Ord som gillas och ogillas.

Ord som gillas: Levererat. (även leverera, levererade) Flygfrakt. (påminner om godis, ni vet flygfrakt) Beställning.

Ordspråk som ogillas: "Ut och svänga mina lurviga" (ryser när jag hör uttrycket och undrar om personen i fråga är en muterad hårsäck eller bara har väldigt kraftig hårväxt). Men gör någonting åt det då!

Namn som gillas: Marco Di Vaio.

Efternamn som ogillas: Kane.

Saker som gillas: Dig/Du!



[Twitter]

Love Stanley! God Lord du betyder allt!

Personer som ska exponeras ute på internet.



Ett stycke fjös. Diva längst till höger.

En kort tripp in till city...

... som inte blev så kort.

Mina 5kr som jag ploppade in i Domus p-hus automaten räckte redan från början inte speciellt länge, inte ens en halvtimme. 5 tim senare var det inte så konstigt jag fått en p-bot på 350kr. Nu gör det inte speciellt mycket, såpass mycket som jag tjuvparkerat i mina dar.

De har ny design på p-böterna, en lång, smal gul remsa där alla förseelser är nedprintade. Snygg som fan. Tråkigt jag ej har en bild på den, min mobba är ju som sagt relativt trasig och kameran har ej fungerat på länge. Mobiler som förövrigt var den största anledningen till mitt besök inne i staden.

Jag och min Duva lallade omkring en massa därinne. Hann med så mycket att min hjärna på 256mb inte hade minne för allt. Måste uppgradera till 1gb. Minst.

Detta var några saker vi hann med:

Provade parfymer på Luleå Kosmetik (som brukligt). Jag testade en Calvin Klein, be delicious, röd och  i en äppelformad burk. Var en tjejparfym men jag doftade mycket gott vill jag påstå.

Besök på Mcm. Diva (Duva, alltså vet snart inte vad jag ska kalla dig) som deffar inför sommaren väljer givetvis att trycka deras buffé. Jag har hört att smältost, bönor och goda dressingar är bra för deffen.

Vandrat inne i Shopping. Gina Tricot, H&M och andra butiker. Köpt glittrande örhängen, fina tissar, provat korta jeanskjolar/shorts och andra tajta kläder med så lite tyg som möjligt.

Träffat Nicke och beställt in två smaksatta kafe lattè inne på Roasters. Tiramisu. Goda som satan. Jag hade egentligen velat ha en med smaken Amaretto men vågade inte säga något i kassan. Synd inte Linnea jobbade.

Styrt upp en träff med miffa Marianne och Camilla. Allihopa höll sedan på att bli överkörda av en ond gul traktor som körde omkring inne i centrum. Tur att det fanns en mänsklig vägskylt som visade vart man skulle gå. "Gå bara gå..." Jag dog.

Åkt omkring på olika teknikaffärer. Det blev Expert som fick äran att sälja en ny mob till Diva. Givetvis en Sony Ericsson. Bevittnade det slöaste försök till prutning någonsin, men det gick tydligen bra, 200kr är bättre än ingenting. Ska förresten själv köpa en likadan mob.

Träffat Mr Man inne i Smedjan (gamla Domus) och styrt upp en hockeydejt. Nu när Stanley-finalerna börjar är det dags att dra ihop grabbgängen.

Suttit på Wayne`s och testat ringsignaler och meddelandesignaler till folks stora förtret. Men det vi inte märker har aldrig hänt. Den lilla sjöjungfrun är fortfarande en favorit hos mig.

Var det nu något mer vi gjort? Säkert en massa men minnet sviker. För att vara inne i city i över 5 timmar så var det kanske inte speciellt mycket gjort. Vi är experter på att göra ingenting men ändå ha kul.

Detta har vi inte gjort:

Nere på Kicks (när vi testade mascara, rodge, läppglans jafan alla sådana saker) inne i Strand finns det en toalett, wc eller dass, beroende på vad ni vill kalla det. 10:an jag fick av Diva gick inte ner i hålet som var anpassat för 5kronor. Alltså var jag inte på dass därnere och bajsade.

---

Oj nu blev det ett relativt långt inlägg det här. Check back later för att se om det är någon mer sak jag glömt skriva men sedan skrivit dit i efterhand.

Kvällen som följde får jag beskriva i ett annat inlägg.



Godaste damparfymen jag smakat på länge. CK dkny blablabla någonting.

Nanoblogg.

City!

En stolt Kapten.

Vad kan detta vara? Kan det vara en stolt Kapten? Svalkande och god?

Intas bäst när NHL slutspelet går in i sitt avslutande skede. Sidney, Malkin och grabbarna gör upp om lord Stanleys buckla. Tråkigt att vissa inte kunde vara här och njuta av hockey och booze när den är som bäst. Eller vad säger miffa Marianne? Höhö.



My Kapten.

Nu ladda inför the game!

[Twitter]

Noll inspiration att skriva! Förhoppningsvis knackar den på i övermorgon och ger mig lite engagemang.

Severins sämsta.

Sämsta raggningsrepliken han dragit:

(efter de presenterat sig för varandra)

Severin: Säg mitt namn.

Tjej: Severin.

Severin: (tystnad)

Tjej: Men... varför skulle jag säga ditt namn?

Severin: Ville bara att du skulle ta det i munnen...

Höhöhö som så mycket annat host hack tydligen hmm yo ja asså ba. Ja denna Severin.

(extended) Nanoblogg.

P3! Bästa kanalen att hitta ny och fräsch musik på! Lyssna!

Mäktiga molnet Mollgans färd mot månen.

På jobbet idag hade jag världens finaste utsikt. Från kontrollrummet satt jag och dagdrömde  och kikade ut på molnen utanför.

Ungefär såhär såg molnet ut som jag satt och glottade på i några timmar. Det var verkligen stort och för att illustrera det har jag (själv) ritat dit världens största flygplan. Eller mer hur det hade sett ut i kontrast mot det vackra molnet. Som hette Mollgan. Cumulonimbus heter molntypen på latin.


Världens största flygplan och molnet Mollgan den magnifika. (Nej det är ingen flygande spermie, kan ej rita för hand bara)

Under lumpen, som gammalt väderbiträde på F21 har jag haft all tid i världen att studera moln från flygledartornet. Var i stort sett det enda vi gjorde. (Jaja vi gjorde också en massa hårda grejer men orkar inte ta upp det nu) Och busringde till tornen i Östersund och Skåne och sa att vi var väderbiträden från Norge och att de skulle skicka senaste väderuppdateringarna till HK (högkvarteret).  Vårat gäng var inte speciellt omtyckta av alla andra väderbiträden runtom i landet. Men de var fjantar dock inte vi.

Så kom ihåg det nästa gång ni tittar upp mot himlen och ser ett vackert moln, det är större än det verkar! Flera kilometer brett och högt. Långt vackrare och farligare än ni tror. Betänk vad lite vattenånga/kondens kan skapa på himlen, vilka kreationer. Bättre än på Catwalken liksom.


(extended) Nanoblogg.

Säg ungkarl jättefort, jättesnabbt och jättemånga gånger i följd. Kul!

[Twitter]

Ja. H.A.H.A. Hur fan kan man lyckas förstöra en sak utan att den ens börjat. Hur lyckas man ens förstöra någonting som inte ens finns. Enbart jag som klarar av det.

Be with you.



Akon - Be with you.

Han får alltid till sådana melodiösa melodier. Ofattbart.

Sen en till grej, när jag lägger ut klipp från youtube är det egentligen inte för att ni ska lyssna på låtarna. Jag tycker bara det ser fint ut. Med en musikruta. Liksom.

Nanoblogg.

Tupp!

Ojsan världens skrivkramp.

Fick världens skrivkramp.

Konstigt, när jag började skriva denna så kallade blogg kände jag ingen press, men nu när den inte är så hemlig längre kanske prestationsångesten kommer tillbaks. Sådan tur då att den här bloggen handlar om INGENTING! Haha.

Igår flög min Duva (Diva) iväg ner till Nyköping för att medverka i cheer-SM. Hon började messa och vi tramsade på som vanligt. De tog tåget från hufvudstaden Stockholm ner till slutdestinationen. Jag försökte leka rolig och sa att de inte skulle härja och slamsa så mycket i kupèn för då spårar allt ur som vanligt. Fattar ni? Lite? Allt spårar liksom, både den fridfulla stämningen och tåget... Okej jag är bättre live på att dra skämt håhå. Dåliga skämt.

Idag på jobbet blev jag skärrad. Ut från en död vinkel ungefär vid kontoret kom en kille gåendes med en lång planka. Det enda jag såg från början var plankan, den var så lång och kom så fort emot mig. Fick paranoia ett tag men sen gick det över. Dock: killar med plankor kan vara skrämmande ibland.

Vad ska du göra nu? Ska läsa mina underbara böcker och lyssna på melodiös musik ett tag och fly från verkligheten.

Var detta inlägg relevant? Nej, men hela bloggen är irrelevant. Jorden och livet skulle snurra/fortgå utan minsta avtryck i världshistorien.

Ganska skönt med en blogg som inte är så allvarlig? Jovisst, det var därför jag raderade den gamla. Denna är mer lättsam i tonen.

Du känner vemod över all historia, händelser, minnen och roliga bilder som försvann i ett nafs? Jo, jag är ju jävligt sentimental av mig så visst funderar jag ibland på min gamla blogg. Men mina minnen kan ingen någonsin ta ifrån mig!

Nu tupplur.

[Twitter]

Hur kan man glömma att salta burgaren? Av alla de kryddor som finnes... Varför just saltet? Hellre då citronen, kryddnejlikan, ganjan, vallmofröna eller örterna i burken.

Det är i soffan det händer.

En gammal favorit från förr. Tål att synas igen.



En vanlig afton. Facebooka och mobba. Inte ens ett glas rött...

Vinprovning alà proffs.

Till nästa vinprovning vi har skall detta införskaffas:



Vinkaraff × 3.

Som sådant går det ju till att vi dricker 3 olika sorters vin. Ett billigt, ett medeldyrt, och ett riktigt snorbracka dyrt rödvin. Haft lite problem förut med att hålla isär vinerna, så vi inte från början vet vad vi intar.

(Märkte nu det blev svårt att förklara hur det går till, men kika förbi på en visit så visar vi)

Men med 3 likadana karaffer ska det inte finnas några svårigheter att smaka av, utan att veta i förväg, och ge sin egen professionella bedömning om vad vi provsmakar just nu. Jag vinner oftast över Diva när vi på slutet ska gissa.

Efter provningen på 3-4 glas är det bara spola i sig resterande på sedvanligt vis.

[Twitter]

När vi inte har något att göra på jobbet brukar Pelle (mrsvensson) sjunga såhär: Joppajdi joppada doppa snoppa i choklà. Rolig kille.

Bananas are for monkeys.

Som storkonsument av Gainomax tycker jag detta är roligt.
Deras reklam + deras nya produkt:

Bananas are for monkeys. Dont eat bananas. (reklamen)



Deras nya smak. Banan.

Jag tyckte det var skojsigt. Förövrigt är den fruktansvärt god också. Påminner lite om banan i smaken.

Nanoblogg.

Sussa!

Whats happening in Mafia?

Nu gjorde jag en ogenomtänkt sak.

I spelet Mafia Wars på Facebook.

Får att få en (1) Reward point i spelet krävs lång speltid med en massa uppdrag och strider och jobb. För att uppnå 15 Reward points krävs flera timmars speltid. För dessa points kan man sedan uppgradera sin karaktär med nya vapen, nya medlemmar (som gör din mobb starkare) ja allt som förbättrar den.

Vad gör då jag? För dessa 15 points?

Jag ändrar min karaktärs namn istället. Helt ovidkommande och ganska värdelöst. Det hjälper mig ingenting i spelets fortgång.

Men kunde inte hålla mig att byta från Donny 7.2 till Natassja boobshuntress [la killerace].

Kul men till ingen nytta alls.

MF regerar!

En kort allvarlig text.

Dagens skönaste på jobbet var att bara vara där.

Nu är det svårt att förklara känslan när jag sitter i det nybyggda kontrollrummet med de nya stolarna, från Kontore som fortfarande doftar så gott. Skinnstolar av högsta kvalitet. Det bästa av allt är när man blickar ut över panoramafönstrena in i mitt kära Svalhallen. Massvis med plåtar har tagits bort för byggnationer och andra uppgraderingar. Det kalla gråa stålet har ersatts av en underbar vy av naturen. Sol och nyanser.

 Dagar som dessa skiner solen in och lyser upp min arbetsplats på ett underbart sätt. Från den stund jag sätter foten på jobbet till jag lämnar. Så ljust och fint, den blåa vackra himlen ovanför och de gröna skogarna man skymtar. Fattas bara att de river gamla Inexa så har vi utsikt över fina Luleå älv också. Vatten. Svensk sommar när den är som bäst.

Detta är harmoni och lugn och ro. Som jag gillar, som de flesta gillar.

Onödigt drama och konflikter däremot är jobbigt. Det vill jag helst fly ifrån. Så kalla mig då ryggradslös, dumsnäll eller vad fan somhelst. Men jag kommer inte ta upp någon strid och hetsa varandra till hämndaktioner och andra fånerier. Det tar mycket energi. Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

Vet ej vad som kommer hända nu men vill inte vara del i någon pajkastning fram och tillbaka. Orkar inte ta emot någon mer skit. Då får allt vara...
No more drama. Bara ett lugnt och skönt liv.

Jaja, nu ska jag fly in i böckernas värld, där gott är gott och ont är ont. Endera svart eller vitt. Verklighetsflykt på hög nivå.

[Twitter]

Sol i hjärta sol i sinne du har glömt bort ditt minne som satt på en pinne, som var uppstucken någonstans. Mer sol åt alla!


Några korta skämt...

... som passar bäst när man får höra dem på radio. Alltså att en röst berättar den åt dig eller att jag står 3cm från ditt öra och skriker skämtet in i det. Örat alltså.

Here we go hoe:

"Vad brukar Bob Marleys söner bära på under en festival?  Vet ej? - En reggaesäck.

Vilka festivaler får endast de som bär digerdöden gå på? Vet ej? - Pestivalen. 

Hur gör man när sina stökiga grannar i festivaltältet bredvid ska vara lite tysta? Vet ej? - Hush. (Hasch)"


Okej den sista var dålig jag vet. Det är för att ni inte hör dem från någons mun.

Vina upp.



Kat Deluna - Whine up.

Bästa låttiteln på länge. Vina upp. Haha jatack gärna! Rödvin åt alla...

[Twitter]

Jävligt less. Men nåja jag är ju viljelös så vad spelar det för roll...

[Twitter]

Folköl, flärd och flott!  Fan går dåligt med mina ordvitsar. Suckastön. Tur att ingen ser.

Inget speciellt. Kollar bara en sak.

Chuckie your friend to the end.

Take a chance Lachance.

Make my day May. (fan dålig, men en slagskämpe i NHL hette så i efternamn, alltså May, men det skulle vara ganska töntigt att åka fram till honom och dra en sådan line. Liksom).



Diva jag ser att du är inne och tjuvkikar.

Gå och lägg dig nu din duva. Håller på att kapa din face för att se om några intressanta bilder dyker upp. He finns en massa att välja mellan håhå!

Tur att denna blogg är hemlig...

Du är vad du äter.

Detta blev jag:



En god flottig och alldeles underbar burgare. Smakrik och god.

Nu undrar jag vad DU blev? Posta en kommentar i brevlådan är du snäll tack. Tack för din medverkan, en grön brödrost av märket Sony Nokia dammsugarförsäljare kommer till din brevlåda på ett strax!

Metal is the shiîet! (mitt fack heter också metall förresten)



Children of bodom. Bästa finska metal tunggunget ever! Fattas bara falukorv och folle så är kvällen räddad.

Ett mörkt kapitel i mitt liv...

... sen tände jag lampan. Den hette Åke och var från Ikea. Köpte även en byrå som hette Sven-Efraim Klasson. Den var snygg. Vitsvart var den.

Sen vaknade jag upp och insåg att jag inte kan skriva sådana här inlägg om jag vill behålla några läsare.

Sen vaknade jag upp från drömmen i drömmen och insåg att eftersom den här bloggen är hemlig så har den inga läsare.

[Twitter]

Bärsa och blogga en solig lördag eftermiddag. Lät jävla härligt! Tror jag måste blogga om det. Höhö.

En dag för längesedan. Good ol days!

Detta hände förra lördagen:

Jag och fylljörg satt hemma hos honom och basade. Finsk metal (children of bodom) och drack sprit. Sådana stunder i livet uppskattar jag som fan. Då lever jag. Flamsade på facebook. Det är alltid kul att kapa någons face och se vad reaktionerna blir när folk får se den "falska" statusen. Vi hade kul.

Marcus och hans tjej kom och plockade upp oss. Malin, som jag känner sen tidigare. Vit häst. Åkte in i en raggarsaab. Kul som fan för det påminner mig om förr i tiden. Brum vrål basa ragga tonade rutor härja baksäte.

Åkte in till maddis där även Karin och Anna befann sig. Vad tyckte jag om det då? Lite nervöst, hade ingen aning om att Anna skulle vara där men det gick bra, vi tramsade på som vanligt och spelade något spel som hette sanning eller konsekvens. Fast denna version fanns på datorn. Jag ljög som en gris på de flesta frågor. Marcus svarade ja på de flesta, och var då tvungen att dricka. Hehe.

Henke, Petter och en random dude infann sig också efter ett tag. Jag har förstört Petters liv (enligt honom själv) eftersom alla kids på björx där jag växte upp mobbade varann, även sig själva. Han har fortfarande trauma och men för livet och berättar åt alla sina nuvarande vänner vad jag och mitt posse gjorde mot alla som var yngre.

Jag mena, hundbajs i brevlådan och slå de som är yngre och diverse andra felaktigheter är sånt som man tvingas växa upp med, i ett hood som björx. Hade ingen aning om att de (våra moboffer) senare försökte vara snälla mot de som var yngre än de. Hallå lite tuktning måste få tillåtas. Jag och Petter är ju friends idag men den nissen har fortfarande inte glömt, och säger till alla på festerna hur dum jag var.

Nu börjar jag så smått glömma bort vad som hände sedan. Mest troligt Allstar, vilket inte funkar så vi drog vidare till favvostället Olivers. Åh kan inte Färjan öppna snart?

Har som vanligt inga pics att uppvisa eftersom mobhelvetet inte fungerar efter den blev tappad i en toalett. Men kanske lika bra det. He är inte lätt att vara en mob nuförtiden.

Sen hände inget mer under den kvällen...

Det finns alltid en baksida.

Eftersom jag är för nykter att skriva så gör vi såhär. Jag skickar in en bild istället. På allvar. Ring postverket eller Claes olssons om ni har åsikter och lämna in en ansökan om klagomål, så skickar de den med fartyg ner till ön "åh livet är så skönt"  för behandling.

Vad är nu detta?

  • En telefonkiosk där Superman byter om?
  • En bärbar dator som visade sig vara stationär?
  • En fantastisk stjärt som tillhör min bästa vän Duva (Diva)?
  • Ett myntinkast? Du blir sugen att kasta in mynt? Brevinkast?
  • Du kan titta på bilden i flera minuter? (om du är kille, men även om du är tjej)
  • Finns det ens någon mening med detta inlägg?
  • Ja, att visa livets baksida. Haha vad nördig du är. Vem jag? Det är rösterna i mitt huvud som gör det! Röster is the shiîet!
  • Ska vi sluta nu innan folk tror du/jag/vi är crazy?





Det bästa du sett på länge? Svar ja.


[Twitter]

Finsk metal, falukorv och öl förvandlades till ekologiskt vin, tacos och flärdfulla rädisor. Lika glad är jag för det. Lyssna!

Kvällen än så länge.

Läsa bok. Inta rödvin. Känna lugnet och njuta av samvaron med mig själv... (jaja ingen kommer ändå förstå motsägelsen i det där)  playa Mafia Wars och spana ut över den underbara vy som landet Sverige erbjuder.

Helt vanlig friday afternoon.

En liten tripp in till city för att låna ett par böcker blev så mycket bättre än bara det.

Hookade upp min Diva och lilla Miffo Marianne inne på Roasters. De svinen drack cider och öl och sprit och alla andra roliga saker, men vissa fick nöja sig med en helt regular kaffe latte. Men det gick lika bra det för Linnea bakade ju till den och gjorde ett jättefint mönster uppe på toppen. Lite fjädrar, lite moln (såg det ut som) och lite fluff. Kanoners latte måste påstås.

I korthet: åkte in till willys handlade skurmopp och burgare. Ingredienser till tacomiddag. Massa jävla sallad. Lök purjo rädisa sen orkar jag inte komma ihåg något mer. Bröd och brön. Är jag någon bärpåse? Fattar alla i kön ballar av stål? Förstår någon egentligen alla inbördes skämt? Inget jag bryr mig i, så länge VI förstår.

- Åhh jag hittar inga hårda lökar... Sagt av Diva i gott&grönt disken. Jag dog. Mer sånt jag gillar sånt.

Åkte till Camilla på Lövskatan och lallade och lagade mat (inte jag, drack bärsa på en stol) och umgicks och rökte (dock inte jag).

Fin evening och som vanligt berättar jag allt men utesluter ca 75%.

Blev pissnödig nu av all bärsa och Mafia Wars, men är man en nisse så är man. Haha.

Sitta med 2 stycken böcker med coola damer inne på Roasters kanske inte är så cool, men vänta bara tills jag träder in i min värld med stora slag, strider, hav och skog och hjältemod, så ska vi se vem som är hjälte nu (förhudligen inte jag, men ändå).

Nu fortsätta lira MF och sen lite bokklubb höhö host.

Blir less. Ska köpa ny mobil så jag kan dokumentera allt som händer. Text text gör ingen glad. Kanske gör det till veckan. Denna blogg gör sig inte rätt utan bilder. Tur då att den är hemlig...

Nanoblogg.

Jobbasistaskiftet!

[Twitter]

Förmodligen kommer morgondagen att se ut såhär: Finsk metal, falukorv och öl!

Whats this?



Bara en helt vanlig spel & teafton.

Severins snuskiga.

Vad är det för likhet mellan en blondin och ett köksbord?

- Den här känns ju uppenbar. Helvete, jag kommer inte på det.

Båda kommer bäst till användning när de står på alla fyra.

- Huvudet på spiken, biatch!



Bord.

Visste du att...

... en man får i genomsnitt 7200 utlösningar under sin livstid. (uppnått för längesedan, hudat som fan)

... Elvis Presley fick underkänt i musik när han gick i high school.

... en fotbollsspelare på elitnivå springer mellan en och två mil under en match.

... jag har väldigt lite att göra nu.

... 97% av alla dollarsedlar innehåller spår av kokain.

... i Willowdale, Oregon är det olagligt att svära under en sexakt.

... det finns fler monopol-sedlar än vanliga sedlar i världen.

... jag ska sluta tramsa nu.

Trench knife in Mafia Wars.

Mitt favoritvapen all time i Mafia Wars är detta:




En trench knife.

Ett knogjärn kombinerat med en kniv som synes. Fruktansvärt effektivt vapen. I verkligheten ett obehagligt vapen, hugaligen. Antar det är olagligt att bära eftersom ett vanligt knogjärn är det.

                    

Trench knife i en slida.                                                         Annan variant men lika ruskig.


Nej nu slutar vi med dessa hemskheter. Undrar om jag månne skriva en lite längre text idag? Om ingenting givetvis. Har funderingar på det men vi får se hur länge motivationen finnes. Små korta inlägg om ingenting är mycket lättare och roligare att svamla på om.

[Twitter]

Snor = tar saker utan tillåtelse eller sådant som finns i näsan.


Nanoblogg.

JAVA!

Vilka 3 saker skulle du ta med till en öde ö?


Dessa skulle jag välja:



Snus.




Carlsberg.





Stjärt.


Mansgris vem jag?

Hemlig blogg som inte längre är så hemlig.

Var ju tänkt att denna blogg först och främst skulle vara för mig och kanske en till men nu blev det inte så efter Mariannes lilla fadäs. Haha. Eller blogg och blogg, mer ett skrivplank, för den följer inga regler eller lagar som en "riktig" blogg ska ha. Här lollas det på hejvilt utan en röd tråd. Istället är det röda trådar överallt. Liksom.

På ett strax ska jag skriva om lördagen som var både spännande och nervös och rolig samtidigt.

Äventyr ute i kosmos.



Ikväll blir det att bärsa lite.

Luleå by night fylla fuck and fight.

Förbenat. Mina drivrutiner har försvunnit. Det betyder jag ej kan lägga upp nå pics som togs igår. Antingen så måste jag köpa ny mobil eller så måste jag skapa nya rutiner (eftersom jag är datanörd av stora mått) men mest tråkigt är det för er eftersom det inte visas några pics för tillfället.

Efter Allstar (där man också träffade en massa skönt folk man ej sett på länge) så hängde jag med Miffolito och trevliga Kajsa. Det var nu ett par fina modellbilder som jag tog i Fredriks soffa på Kajsa som skulle komma upp, men eftersom det inte fungerar snor jag en bild från Facebook.



Trevliga Kajsa. En härlig och rolig nisse från Åre (som jag hela tiden kallade för Karin)

Vi drog till Invit en sväng och kollade så att praktikanten Frank skötte sig. Kul att han och syster var vänner, kände inte igen honom till en början men han kände igen mig åtminstone och bakade till en fin drink som inte alls var en 6a utan mycket mycket mer. Han mannen hade också flyttat in i Kajsas gamla lägenhet under dagen, och eftersom Kajsa också jobbat på Invit var hon tvungen kontrollera så han skötte sitt jobb. Det gjorde han med bravur.

Åkte vidare in mot Olivers och ja, det är mitt favoritställe, det är som hemma för mig. Känns alltid bra att vara där. Träffade nissen Camilla och hon är alltid rolig. Även Thina med friend och vi shaka loss på dancefloor som fan. Snackade också med mina favoritbartenders en massa, men denna gång fick jag ingen snygg handduk av dem haha.

Nu ikväll blir det partytajm med mina favvosar Karin och maddis, mest troligt blir det Allstars igen, börjar bli stamkund där.

Nu är det säkert massvis som jag glömt att förtälja men eftersom denna blogg är hemlig (än så länge) med cirkus 2 besökare så gör det ju inte så mycket.

Hoppas på en lika rolig kväll ikväll som det var igår! Tack alla som förgyllde min dag.

I efterdyningarna...

Kvällen igår var fantastisk! Hann inte skriva allt jag ville om men det kommer mer på ett strax. Måste bara ta en java och piggna till.

Haha så kan det gå.

Läs bara nedan. (Linken är ej färdig, dröjer nog ett antal timmar innan dess. skulle bara upp och kolla just nu)

Utkast: Hej hå ...

Hej hå säg inte nejnej nej.

Ja inte fan vet jag men det var satans kul igår i alla fall. Lollade på som vanligt hos mig och såg hur saker på facebook blev värre och värre. Tack Miffolito för det.

Åkte vidare in mot Diva och snygga Nicke och skulle bara se ishockey, Sverige mot Kanda som vi tyvärr förlorade och det var jobbigt. Mest för att Marianne skrek i mitt öra hela tiden och betedde sig som en mistlur under hela matchen. Brööl.

Jag, Mistluren (marianne) och Kajsa (som jag av någon anledning råkade säga Karin åt hela tiden) fortsatte vidare in mot citys bravader.

Stötte på roliga Kristine och Evija i hissen ner. Småroliga tjejer.

[Twitter]

Harju har ju gjort mål. (ordvits) Hoppas någon fattar, enbart för hockeyfolk, mestadels i Luleå.

Cityhäng med nisse och miffolito.

Bestämde mig för att sjappa in till stora staden för att möta upp Diva och Miffolito.

Började gänghänga lite smått inne på Hardwearstore för att kolla nå tissar och tröjor. Jag hittade 2 najsa tissar, en vit och en svart som såg ut ungefär som de tissar jag alltid köper. Haha. Jag är för nördig för att ändra stil hela tiden, kör med den vanliga svenssonlooken så man smälter in i massan helt enkelt. Nu gör jag ju ändå inte det men vafan ett försök till mer anonymitet är det värt.

Roligast var när Diva den nissen skulle betala. Otålig som hon är (noll tålamod) undrar hon varför inte kortmaskinen registrerar hennes kort någon gång. Vi står där i några minuter och snackar med kassören samtidigt som vi väntar.

Diva - Men vad är det med korthelvetet! Händer ju inget...

Jag - Lugna dig nu, visa upp ditt berömda tålamod.

Marianne - Blabblabla.

Kassören - Hmm, det går nog bättre om du sticker in kortet rätt väg i läsaren, chipet inåt.

Alla - Gaaaaaaah! HAHAHAHA! Vråål. Smidigt.

Vi höll på att dö i kassan, så roligt var det. Tur att vi känner han i kassan för annars hade det ej varit lika skoj.

Fortsatte lolla på inne i city, hann med en god kopp java uppe på Mat&Prat, en sväng in till Roasters och hälsa på Linnea, köpa cigg (även fast det tydligen inte är någon som röker) och på bollis. Väldigt trevligt att umgås med tvillingarna miffo, alltid roligt snack.

När jag släppt av dem och lämnat dem vind för våg tog jag en promenad in till Ica Supermarket. Har aldrig varit där förut så gick vilse i gång nr13 och hittade ut efter ca 10 minuter. Fast i och för sig hittar jag ändå inte så bra på Coop heller och det är som sagt min hemmabutik/gårdsaffär. Handlade lite föda och sen sjappade jag hem med familjekombin.

Snart blir det väl åka in till city igen till Diva innan vi drar in till Allstars och checkar in hockeyn Sverige vs. Kanada. Har ju aldrig varit dit någongång men skulle kanske vara kul att se hur det ser ut därinne.

---

Ps. (tack Marianne ditt supermiffa) 

Roligt var också när Miffolito skulle fixa sig en ny mob utanför bolaget av någon försäljare. Hon var så uppspelt att hon våldade ner en stackars krymplings kryckor på golvet i sin iver att få en ny mob och snacka med sitt ragg (försäljaren).

Jag och Diva dog igen ett litet tag.


Hört...

Historia hört på jobbet.

Det gamla paret som varit gifta i 40år, maken överraskar sin fru med frukost på sängen.
Frun - Åhh det känns precis som den dagen vi gifte oss, det är hett och det riktigt bränner om bröstvårtorna.

Maken - Inte konstigt för bövelen, ena bröstet hänger ner i teet och det andra i gröten.


Skriftspråk.

Man skriver inte som man talar - är en viktig regel.
 
Som en sann besserwisser av ordpolis måste jag härmed lägga in en protest medan jag fortfarande är igång.

Förkortningar likt  "ja de e ja"  "de e de" "ja kke de"  och liknade är inte godkänt. Det ger ett slafsigt intryck och kan ge en felaktig bedömning av en person som hafsig och något oseriös, stämmer inte in på alla men merparten. Om det sker av vana eller slöhet vet jag ej. Så bråttom har man inte att man måste misshandla språkbruket på detta vis. Så stressade är vi INTE i dagens samhälle. Värst är ändå forkortningen kke (kanske). Förstod inte alls vad som menades när ordet kom upp, det låter oerhört oprofessionellt.

Stavfel i viss mån har jag överseende med, men för mycket blir det svårt att läsa texten eller till och med en mening.

Stor bokstav i meningsbörjan i en text tack. På msn eller kortare kommentarer är det godkänt att ibland skippa versaler.

Smileys i en text är jag heller inget fan av. Även om smileys ska förstärka det man skriver om gör det oftast inte det. Oftast ger en helt vanlig punkt mycket kraftfullare effekt efter en mening. Har du någonsin sett en riktigt journalist eller författare dutta in smileys i sina artiklar/verk? Nej tänkte väl det. I sms och msn och kortare komments på Facebook är det dock godkänt, eftersom det mesta som skrivs där sker med en stor dos ironi och sarkasm. Men för guds skull förkorta inte så jävla mycket!

Jag är inte heller felfri, har för vana att skriva "iaf" lite för ofta. Är medveten om problemet iaf (haha, det där var ironi för de som inte förstod) och jobbar dagligen med det. För inte ens jag har så bråttom att jag ej hinner skriva ut hela ordet.

I en text -

#  Stor bokstav.
#  Använda punkt, komma.
#  Stavning.
#  Inga förkortningar.

Börjar du med dessa enkla regler är du på god väg att skriva korrekt. En text kan avhandla ett  ämne som är hur intressant som helst, men skapa irritation hos läsaren genom dessa "slarvfel".

Hur man sen bygger upp en text som meningsuppbyggnad medmera och göra den spännande och tilltalande vet jag ingenting om, där får ni ringa Björn Ranelid eller någon annan besserwisser, jag påpekar bara skriftspråket i sig. Personligen tycker jag det är väldigt svårt att skriva med 100 förkortningar i en mening, hjärnan får bryt och man har ingen som helst översikt om vad man egentligen skriver om.

Så snälla, för min och eran egen skull, försök och tänka på språket, eller var medvetna om det åtminstone.

Okej är ni nog less på mig nu? bra fö de e ja me!asså ba ;-)kke ska gå å dra nå gammal över mej då!?!!!puzzizar på er så ere!goisar...xd


[Twitter]

Man får tydligen skriva 140 tecken som mest när man twittrar, trodde det bara var EN mening som gällde. Bra då vet jag era bezzerwissers!

Kafferep med Kerstin.

Jasså då har man haft tebjudning med chubby Karin under kvällen. Som alltid lika trevligt, eller som hon säger: kafferep och kärringsnack. Haha. En riktig girlieafton så att säga, kan ju stämma litegrann i alla fall. Information är viktigt i dagens samhälle, är det inte ett sådant samhälle vi lever i? Där information är bland det värdefullaste. Konfidentiell sådan.

Satt och snusade och drack java. Hur kan folk tycka snus är dåligt? Jag menar det är ungefär som livets vatten, och utan vatten dör man.  Var tal om att det är party/galej/fest hos maddis på lördag. Kan ju bli intressant. Troligvis blir det Allstar senare på kvällen, och vissa har ju inte ens varit dit. För som endel i kretsarna säger: jag hänger inte på ställen utan dansgolv...

"Skåda en skoda"

"Men ta på din dick, Dick!"

"Kolla ska olla"

Bara några ovidkommande citat under kvällen.

Mest troligt kom vi inte fram till något viktigt. Här nedan dock något viktigt:




                Lingon.                                Lös.

Nanoblogg.

Friskift!

[Twitter]

Bra att alla canaler just kom tillbaks! Satans comhem.

Your so beautiful...



Akon - Beautiful. I see you in da club lalalala....

[Twitter]

Försov mig.

dgdg

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vc-HkUooHR8&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vc-HkUooHR8&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Nanoblogg.

Trydig.

Se och lär (hur ni ej ska göra).

Hahaha vad sägs? Diva en av de koolaste tjejerna i Luleå? Nejnej vi tycker hon är rätt töntig överlag.

Men det är ju bara våran åsikt! (skoja ba)


[Twitter]

Detroit Red Wings vs. Ankorna!

Intervju med Severin.

Reporter Sidney Malkin: Hej Severin, du har börjat blogga igen, varför?

Severin: Först och främst för min egen skull, att tänka på kommande inlägg och fundera ut konstig lingvistik håller hjärnan skarp.

Reporter Sidney Malkin: Du har nämnt att ingen ska få läsa din blogg, alltså noll besökare, hur kul är det på en skala 100 till 0?

Severin: Som jag sa Sidney, är det enbart för min egen skull, sen kan du lära dig räkna tycker jag.

Reporter Sidney Malkin: Du är medveten om att folk tycker du är knasig?

Severin: Vad folk tycker bryr jag mig ej om längre, huvudsaken är att jag själv mår bra och gör det jag själv vill.

Reporter Sidney Malkin: Det sägs på stan att du fortfarande är en rolig och härlig kille, hur orkar du hålla igång?

Severin: He blir många koppar saft, goda vänner samt att aktivera sin hjärna med utmaningar.

Reporter Sidney Malkin: Förjävla tråkigt svar, tycker den här intervjun går åt helvete. Topp 10 på tråkigaste.

Severin: Är beredd hålla med, är inte på topp efter gårdagen som var jävligt najs. Vissa kvällar är ju såna man aldrig vill ska ta slut. Men allt gott har tydligen ett slut.

Reporter Sidney Malkin: Blablabla booring. Vad sägs, ska vi ta ett par bärsa och se lite högkvalitativ NHL hockey?

Severin: Låter som en bra ide! Sen är du väl medveten att du uppfattas som schizofren?

Reporter Sidney Malkin: Ehh... Det är väl mer du som gör det, fåne?

Severin: Jag säger som så många gånger förr, vem fan bryr sig!

Tekniska under i vardagen.

Eftersom detta inte är en logisk blogg följer härmed en text om ett rivjärn.





Rivjärn.

   (ja)        Ganska rivig?

              (nej)       Du river ofta?

              (nej)       Får mer tjejer med den?

              (nej)       Du lagar mat överhuvudtaget?

   (ja)        Hyfsat dåligt inlägg?


[Twitter]

Skitnödig måste gå och bajsa.

Roliga efternamn.

Mascara - italienskt (vad annars liksom) Perezjogin - ryskt. Blindenbacher - Switzerland. Rapperswil - nu är det inget efternamn men däremot en stad i Schweiz.

Nanoblogg.

Glad!

En vanlig lördag ute i blåbärsskogen, plocka lite hallon och titta på björnarna.

Hej hå världens bästa kväll igår. Åkte in mot city till Diva och Nicke med 10 000 givetvis. Taxidriver ikväll var Fredde, som jag känner sen min Bergvikstid... Förjävla trevlig kille och nu har man en personlig driver med förmånligt pris, alltid. Satt och glodde Real Madrid vs. Barcelona med Nicke och drack bärsa samtidigt som vi garvade åt Diva som sminkade sig (i 100år) och försökte hitta kläder, världens jobbigaste uppgift tydligen. Vann sen "fyra i rad " mot Diva men sen mot "maskinen" Nicke gick jag en förnedrande förlust med fyra i rad i höjd! Helt otroligt. På riktigt.

Trevliga Linnea dök upp efter ett tag och vi talade om allt möjligt, hade ingen aning om att Louie var en tjej!

Nissen Camilla med Åsa dök upp , med de 2 har man aldrig tråkigt känns det som. Save your drama...



Best friend for eeeevaaaaaaaaaa. Största nisse i Luleås historia.

Åkte vidare mot Olivers efter ett tag, finns det ens något annat än Olivers nuförtiden... Cleo vad fan är det? På Olivers är det alltid härligt och man stöter alltid på folk man känner. Fylljörg och Dannyboy och en MASSA andra träffade man på, kommer inte ihåg alla fan men det känns alltid bra när man är där.

Det blev dimmigt där ett tag men kommer ihåg jag fick världens finaste handduk av en de duktiga bartenders som jobbar där, blev av med den efter en stund men fick en ny av en annan trevlig bartender. Nu hänger den på väggen som ett fint minne av kvällen.

I bullen hem, efter otaliga stopp och ett livsviktigt på Statoil, så tappade jag mobben på sätet. Givetvis dåligt eftersom det finns väldigt mycket information och andra komprometterande detaljer där. Men som det goda företag de är, 10 000, så åker de direkt tillbak till mig och lämnar av min mobil. Viktigt!

Har som inget att klaga på iövrigt... !

[Twitter]

En utekväll som innehöll allt!

[Twitter]

Solig dag med öl bärs och fest!

RSS 2.0